Vandmiljø, drikkevand & vandkvalitet

I Danmark er vi stolte af vores rene og smagfulde drikkevand. Derfor er der stor fokus på at bevare vores drikkevand i samme gode kvalitet.

Udledninger og anlægsarbejder, blandt andet, kan have hydrologiske konsekvenser. Der er en nær interaktion mellem overfladevandet og grundvandet. Således er det vigtigt at foretage målinger i forhold til at bevare de naturlige ressourcer, have fokus på sårbarheden og sikre kvaliteten.

CKE tilbyder instrumenter til måling i det naturlige miljø med fokus på præcision, stabilitet, fleksibilitet og robusthed:

  • præcision: Målingerne foretages med yderst præcist måleudstyr.

  • stabilitet: Sensorerne er udviklet til at minimere vedligeholdelsesintervallet og behov for kalibrering. Softwaren understøtter dette i form af autogenereret kalibreringsdokumentation og brugervenlig menustyring.

  • fleksibilitet: Udstyret kan sammensættes efter behov, krav til parametre og ønske om logning og datatransmission, herunder telemetri/fjernovervågning.

  • robusthed: Udstyret et udviklet til at kunne benyttes i det naturlige miljø med fokus på de udfordringer, disse forhold kan give.

 

 

 

Følg os på LinkedIn Vand

 

 

 

Hold dig opdateret

Inden for vandmiljø, drikkevand og vandkvalitet kan du bl.a. måle på disse parametre:

farve

olie

opacitet

ozon

partikler

TOC

turbiditet

etc.

 

Vil du vide mere om vores løsninger til vandkvalitet?


 

Niels Bay Petersen

 

Kontakt mig
Niels Bay Petersen
+45 24 46 19 75
mail mig

Produkter, der er relevante for løsninger til vandmiljø, drikkevand & vandkvalitet

Turbiditetsmåling i topklasse

Vi leverer online analyseudstyr fra SWAN til vandkvalitetsmålinger i drikkevand. AMI Turbiwell, der tilbyder høj præcision og ingen kontakt mellem vandprøven og de optiske vinduer, er et fotometer baseret på ISO 7027 (EN 27027, DIN 38404) til kontinuerlig måling af turbiditet i rent vand, drikkevand, behandling af overfladevand og spildevand.

 

Kvalitetsinstrumenter til væskeanalyse

SIGRIST Photometer har mere end 60 års erfaring i at udvikle og fremstille kvalitetsinstrumenter, som i stor udstrækning bygger på et optisk måleprincip.

Parametrene til væskenalyse omfatter turbiditet (TurbiScat/AquaScat), opacitet (TurbiGuard/PhaseGuard), farve (ColorPlus), ozon (ColorPlus 2 O3) og olie i vand (OilGuard).

In-Situ smarTROLL

smarTROLL Multiparameter (MP) Handheld kombinerer førende vandkvalitetssensorer med revolutionerende smartphone-mobilitet. Den intuitive iSitu™ app gør det overflødigt at bruge tid på træning, og den kører på din iPhone®, iPod touch®, eller iPad®.

Reducér omkostningerne til overvågning af vandkvaliteten

Udover at spare penge på overvågningen får du hurtigere og bedre data med den omkostningseffektive Aqua TROLL 500. Den er ideel til både stikprøver og længerevarende overvågning.

 

Gennemtænkt vandkvalitetsovervågning med Aqua TROLL 600 Multiparametersonde

Spar på driftsomkostninger med denne kraftfulde multiparametersonde, der ikke blot er let at bruge, men også kan tilpasses individuelle behov.

In-Situ LevelTROLLs

De kendte LevelTrolls har vist deres pålidelighed og har været anvendt i Danmark i 10 år blandt nogle af landets førende hydrologer.

Isodaq Frog

Frog Rx er det oplagte valg til overvågning af vandressourcer på afsides steder, fx åer og ved regnvandsreservoirer. Den fungerer enten som en selvstændig batteridrevet datalogger eller som en telemetrylogger.

LAR QuickTOC

QuickTOC fra LAR kan måle Total Organisk Carbon (TOC) i alt fra spildevand til drikkevand.

TOC'en oxideres ved en 1200°C forbrænding. Denne temperatur er høj nok til at oxidere selv det mest komplekse TOC uden brug af katalysatorer.

Chematest 30: Håndholdt analyseudstyr til vandkvalitetstest

At måle på en lang række parametre med én håndholdt enhed har aldrig været nemmere end med SWAN Chematest 30. Det handy og vandtætte design med aftagelig kuvetteadapter gør det til et brugervenligt og uundværligt analyseinstrument til den daglige drift i svømmehaller, drikkevandsbehandling, medicinalindustrien og levnedsmiddelindustrien.

Chematest 35: Håndholdt analyseudstyr til vandkvalitetstest

Chematest 35 er en del af den nye generation fra SWAN af håndholdte enheder til analyse af vandkvaliteten.

Automatisk prøvetagning – med Sentry ISOLOK SAA

Sentry producerer prøvetagningsudstyr til alle typer opgaver. ISOLOK SAA er en blandt mange typer samplere, som passer til forskellige applikationer fra pulvere, granulater og andet tørstof over vand og væsker til tyktflydende stoffer og emulsioner. Uanset hvilke prøver du har brug for at tage, er der hjælp at hente.

Bestil Swan Chematest

Bestil Chematest

Let og enkelt bestiller du her din SWAN Chematest, tilbehør og opfyldning.

 


 

 
 

Gå til bestillingssedlen

Opret servicesag

Har du et produkt, du har brug for at få serviceret, skal du først udfylde vores serviceformular.

 

 

 

 
Bestil service

Tilmeld nyhedsbrev

Vil du følge med i nyheder og historier inden for dine interesseområder?

 

 

 

 
Læs tidligere artikler og tilmeld dig