Maj 2019

Byd velkommen til de nye Chematest 30 og 35

 

Vi er ganske stolte af at kunne præsentere den nye generation af SWAN Chematest, og i denne udgave af CKE INFORMERER præsenterer vi de to nye modeller Chematest 30 og 35.

Nederst i mailen har vi desuden et godt tilbud til dig, der allerede benytter Chematest. Scroll direkte derned, hvis du ikke kan vente. Vi håber dog, at du har lyst til at læse lidt om de nye modeller først.

 Chematest

Nyt, vandtæt design

SWAN har lanceret to modeller, hvor Chematest 30 overtager fra Chematest 20, mens Chematest 35 overtager fra Chematest 25.

Begge instrumenter er større end de gamle. De har nemlig fået et nyt og større display, hvor det nu er ekstra nemt for dig at blive vejledt og aflæse menuen. Den er for øvrigt på både dansk og svensk, hvilket har øget brugervenligheden.

Det har længe været et ønske blandt de af vores kunder, der måler direkte i bassinet, at glasspidsen blev bedre beskyttet. Det er den nu, så du ikke længere behøver være bekymret for, om den bliver slået i stykker.

Den helt store nyhed er dog, at enheden er vandtæt. Taber du den ved et uheld i bassinet, tager du den blot op igen, skyller den med rent vand og tørrer af med køkkenrullepapir. Og du behøver ikke skulle helt ned på bunden af bassinet for at hente den; enheden kan nemlig også flyde.

Endnu en stor nyhed er, at du nu foretager temperaturmåling direkte med pH-elektroden. Dette giver dig den fordel, at pH-målingen kompenserer for temperaturvariationer og således bliver mere retvisende.


SWAN Chematest 35Velkendte og nye parametre

 

Parametre for både 30 og 35:

Frit, bundet og samlet mængde klor
Ozon
Brom
Jod
Klordioxid
pH (phenolrød)
Cyanursyre

Med sensorer
(gælder kun Chematest 35):

pH
Redoxpotentiale (ORP)

 Nye målgrupper

Målgruppen er blevet bredere

Forbedringerne i de nye Chematest gør, at de nu ikke blot er velegnede til svømmebade, men også kan benyttes af produktionsvirksomheder i fødevare- og medicinalbrancherne.

Hver enhed bliver kalibreret individuelt. Dette er et krav i medicinalindustrien, ligesom her også er krav om, at enheden i forhold til sporbarhed overholder NIST-standarderne.

 

Rabat på de nye Chematest året ud

Skift din gamle Chematest ud med en ny

Til udgangen af i år kan du returnere din gamle komplette kuffert og få leveret en ny komplet kuffert med en rabat på kr. 1.000.

Vi skal blot vide, når du bestiller en ny Chematest, at du ønsker at returnere din gamle. Herefter kan vi efter levering kreditere dig rabatten på kr. 1.000.

Begge nye Chematest’er kan bestilles på vores bestillingsliste her på sitet.

Læs meget mere om de nye Chematest’er. Her har vi samlet et overblik over de nye enheder samt lagt vejledninger, sikkerhedsdatablade og manualer lige til at downloade.


C.K. Environment er specialister i analyse og måling af væsker og har i sortimentet yderligere udstyr, som bl.a. kan bruges til at overvåge indeklimaet og øvrige parametre i svømmehaller og sportsfaciliteter.

Vi har her på cke.dk en hel side dedikeret til dette. Den finder du lige her >>

Bestil SWAN Chematest

Bestil Chematest

Let og enkelt bestiller du her din SWAN Chematest, tilbehør og opfyldning.

 


 

 
 

Gå til bestillingssedlen

Opret servicesag

Har du et produkt, du har brug for at få serviceret, skal du først udfylde vores serviceformular.

 

 

 

 
Bestil service

Gå ikke glip af viden

CKE INFORMERER

om måling og analyse af dine parametre! Få nyheder og historier inden for dine interesseområder direkte i din indbakke.

 

 
Læs tidligere artikler og tilmeld dig