August 2022

Nu kan du måle flere parametre på dit vand på samme tid

 

Nu er der godt nyt til dig, der overvåger vandkvaliteten og bakterier i vand; uanset om det er drikkevand eller procesvand. Er du i dag nødt til at foretage manuelle målinger for bakterier på flere steder? Så kommer det nye instrument fra bNovate på et tørt sted.

Du kender måske allerede BactoSense, som kan foretage målinger på bakterier i dit vand. Den nye BactoSense Multi gør det samme, men er et skridt frem i evolutionen af mikrobiologisk overvågning.

Det kan du læse meget mere om i denne udgave af CKE INFORMERER.

 

CKE INFORMERER om bakterier i vand

Præcis og repetérbar måling

bNovate BactoSense Multi

Når effektivitet og drikkevandssikkerhed skal gå hånd i hånd, er der ingen grund til at bruge unødig tid på at transportere dine mange prøver til et laboratorium.

Her giver det mere mening at tage laboratoriet hen til prøvestederne. Og det kan du med BactoSense Multi, som også giver dig mulighed for at tage flere prøver samtidigt.

 

Oplever du nogle af disse udfordringer?

  • Du har brug for at overvåge vandkvaliteten flere steder i din produktion eller proceslinje.

  • Du har brug for et større overblik over din proces samt finde og forstå variationer i dit netværk.

  • Du mangler in-house viden eller ressourcer til at håndtere vandprøvetagning.

  • Du har brug for at tage beslutninger baseret på hurtige mikrobiologiske analyser uden at skulle vente på resultaterne fra et eksternt laboratorium.
     

Let at bruge

BactoSense Multi er et kompakt flowcytometer til mikrobiel analyse af vand. Takket være det brugervenlige interface kan instrumentet betjenes af alle.

Det betyder for dig, at du kan foretage op til 30 målinger uden at være til stede. Den kan fx køre af sig selv i løbet af natten. Hver analyse tager blot 25 minutter, før du har resultatet.


Præcist instrument

HPC-metoden, der benyttes andre steder, opfanger kun 1 % af de bakterier, der er i vandet. Derimod gør teknologien bag BactoSense det muligt at måle 99,9 % af dem; og det med høj gentagelighed.

Med denne hurtige analysemetode kan du hurtigt tage beslutninger, der er afgørende for, hvor langt bakterierne når at rejse.
 

Læs detaljerne om BactoSense Multi lige her

Her kan du måle bakterier i vand

Mød bNovate på World Water Congress

Den 11. til 15. september har du mulighed for at møde vores kolleger fra bNovate Technologies på IWA World Water Congress & Exhibition i Bella Center Copenhagen.IWA

bNovate stiller både med en taler og en udstilling, hvor du kan få en demonstration af BactoSense Multi.

Konferencen dækker hele cyklussen for vand, og programmet for denne konference har særligt fokus på Sustainable Development Goals (SDGs).

 

Læs mere om konferencen og registrér dig som deltager >>

 

CKE INFORMERER om bakterier i vand
 

Er BactoSense Multi overhovedet det rette instrument for dig?

Det er naturligt at være i tvivl, om det er det rette. Derfor har du mulighed for at sende dine prøver til bNovates laboratorium, så du kan sammenholde resultaterne med dine nuværende metoder.

Du kan også vælge at leje et BactoSense-instrument i en periode, hvor du får en fornemmelse af, om instrumentet er brugbart for dig i din hverdag.

Brug for hjælp? Kontakt Niels >>

 

 


 

 

Vi har her på cke.dk samlet en helt side dedikeret til vores løsninger inden for vandkvalitet. Her kan du finde løsninger, der er målrettet din branche.

Du finder siden her

Bestil SWAN Chematest

Bestil Chematest

Let og enkelt bestiller du her din SWAN Chematest, tilbehør og opfyldning.

 


 

 
 

Gå til bestillingssedlen

Opret servicesag

Har du et produkt, du har brug for at få serviceret, skal du først udfylde vores serviceformular.

 

 

 

 
Bestil service

Gå ikke glip af viden

CKE INFORMERER

om måling og analyse af dine parametre! Få nyheder og historier inden for dine interesseområder direkte i din indbakke.

 

 
Læs tidligere artikler og tilmeld dig