Real-time overvågning af din cannabisproduktion

Efter at testordningen med cannabis er trådt i kraft, har over 30 virksomheder ansøgt om tilladelse hos lægemiddelstyrelsen til at gro og håndtere medicinsk cannabis.

Det betyder, at der er sket en markant stigning i interessen for cannabis, og der opstår hele tiden nye ventures, der resulterer i, at drivhuse bliver faciliteret over hele Europa. Her i Danmark kommer der bl.a. til at ligge EU's største cannabisplantage.
 

Øget behov for måling på produktionsmiljøet

Stigningen i antallet af produktionsanlæg og gartnerier betyder, at der sker en markant stigning i behovet for måling af CO2, relativ fugtighed, temperatur, differentialtryk, lys (Lux, PAR, mm.) og endnu flere andre parametre. Alt sammen parametre som du let overvåger med Rotronic Monitoring System (RMS).

I flere dele af verden har RMS i flere år været brugt af nogle af de største i industrien til at sikre kvaliteten og planterne imod sygdomme.

CKE er din samarbejdspartner, når det gælder overvågningsudstyr til din cannabisproduktion.

Vi kan b.la. hjælpe med at etablere RMS i væksthuse, som overvågningsmæssigt overholder GAMP og samtidigt sikrer dig en nem og overskuelig måde at håndtere dine kritiske data.

Audit bliver næsten en leg, når du benytter RMS. For med RMS kan du sikre en dyrkningsoptimering ved at kunne se, analysere og sammenholde data fra tidligere høster med nye.

Vil du vide mere om vores løsninger til overvågning af din cannabisproduktion?

 

Emil Larsen


Kontakt mig

Emil Larsen
+45 31 44 26 56
el@cke.dk

 

Konstant overvågning af alle parametre med Rotronic Monitoring System (RMS)

Har du behov for enkelt at overvåge din produktion, lager, renrum eller bygning? Oplever du, at det kan være uoverskueligt at holde styr på resultaterne fra alle måleinstrumenterne og få samlet dataene? Rotronic Monitoring System (RMS) er et af de mest fleksible overvågningssystemer tilgængeligt på markedet i dag.

Bestil SWAN Chematest

Bestil Chematest

Let og enkelt bestiller du her din SWAN Chematest, tilbehør og opfyldning.

 


 

 
 

Gå til bestillingssedlen

Opret servicesag

Har du et produkt, du har brug for at få serviceret, skal du først udfylde vores serviceformular.

 

 

 

 
Bestil service

Gå ikke glip af viden

CKE INFORMERER

om måling og analyse af dine parametre! Få nyheder og historier inden for dine interesseområder direkte i din indbakke.

 

 
Læs tidligere artikler og tilmeld dig