Fleksibel og kompetent serviceafdeling

Som følge af at vi er en del af Addtech Group, har vi en stor serviceorganisation til vores rådighed. Vi samarbejder bl.a. med Norsk Analyse, hvilket giver os en stor skandinavisk organisation bag os og sikrer dermed varetagelse af dine serviceopgaver, uanset hvor i Skandinavien eller sågar hele verden du holder til.

Forebyggende vedligeholdelse af udstyr er en stor del af vores arbejde, og derfor iværksætter og driver vi vedligeholdelsesprogrammer for vores kunder. For dig betyder det, at du får hjælp til at sikre maksimal oppetid.

Service udføres enten af dig selv, af vores personale eller i en kombination. Og servicen udføres enten hos dig eller på vores værksted, hvor vi har både eget gaslaboratorium og eget vandlaboratorium.

For at imødekomme dine ønsker og krav tilpasser vi os hurtigt og effektivt ændrede markedsvilkår. Dette ses også i vores evne til hurtigt og kompetent at reagere på dine servicebehov.

Vi stræber efter til stadighed at have opdateret ekspertise i huset, så vi kan servicere det udstyr, du har købt, og leve op til den standard, som vores leverandører foreskriver.

Vi har således en serviceorganisation på 30 medarbejdere, der servicerer samtlige installerede instrumenter på lokationer i hele verden.

Alt servicearbejde, vi har udført hos dig, følges op med en udførlig servicerapport iht. vores kvalitetsstandard. Ansvaret for at sætte udstyr i drift hos dig og sørge for servicetræning hører under vores serviceafdeling, som arbejder i såvel Danmark som internationalt.

Har du akut servicearbejde, udfører vi det med kort varsel og iht. den kontrakt, vi har indgået med dig. Vi har 24 timers tilkaldeservice 365 dage om året.

Brug for service eller reparation af dit måleudstyr?

Udfyld og send online servicefølgeseddel.


Bemærk, at vi skal have modtaget en servicefølgeseddel fra dig, før vi kan servicere udstyret.

Brug for kalibrering af dit fugt- og temperaturmåleudstyr?

Udfyld og send online kalibreringsbestillingen.


Bemærk, at vi skal have modtaget en kalibreringsbestilling fra dig, før vi kan udføre opgaven.

Brug for online fjernsupport?

CKE tilbyder fjernsupport, og med TeamViewer kan vi yde dig hurtig service, helt uden at hverken du eller vi skal ud af døren. Du kan desuden let følge med undervejs på din skærm.

CKE TeamViewer QuickSupport


Link til TeamViewer Host*

*Dette link må kun benyttes efter aftale med CKE, da det ikke er til brug for online service.

Brug for at følge din servicesag hos os?

Gå til CKE's serviceportal

Bestil SWAN Chematest

Bestil Chematest

Let og enkelt bestiller du her din SWAN Chematest, tilbehør og opfyldning.

 


 

 
 

Gå til bestillingssedlen

Opret servicesag

Har du et produkt, du har brug for at få serviceret, skal du først udfylde vores serviceformular.

 

 

 

 
Bestil service

Gå ikke glip af viden

CKE INFORMERER

om måling og analyse af dine parametre! Få nyheder og historier inden for dine interesseområder direkte i din indbakke.

 

 
Læs tidligere artikler og tilmeld dig